keskiviikko 11. elokuuta 2021

"Sano hinta" ilman näkemättä kohdetta on huuhaapuuhaa. Puunkaadossa / puiden kaadoissa on monia muuttuvia tekijöitä jotka vaikuttavat hintaan

"Sano hinta" ilman näkemättä kohdetta on huuhaapuuhaa. Puunkaadossa / puiden kaadoissa on monia muuttuvia tekijöitä jotka vaikuttavat hintaan. Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup toki voi koittaa tarkistella ja ilmoitella jos on tosi kiirus. 

Tiedoksi sähköposti on yhdistetty kännyyni niin näen sen kyllä sieltäkin, mutta vastaan kun pääsen tietokoneelle. En ole kännyihminen, eikä siinä tule kaikkea olennaista laakista selville (osoitteenne, toiveaikanne, käteistä kohteessa etc). 
Sähköpostin kirjoittaminen on Teille yhtä hidasta tai nopeaa kuin whatsupin kautta kun minulle kirjoitatte (Kuittikin sähköpostin kautta).
On helpompi itselle vastata = kirjoittaa tietokoneen isolta ruudulta gmailin kautta 10-sormijärjestelmällä, samalla nähden missä olette = Osoitteenne, googlemapsista mahdollisesti millainen pihanne jne. = Paljonko siirtymämatka jne. (Matka-aika ja etäisyys on huomioitava hinnoittelussa, ei se ilmaista ole)

Tiedustelunne, osoitteenne, toiveaikanne etc.
Älykännykästänne voitte lähettää samalla vaivalla tarvittavat tiedot kuin soittaa suoraan työmaalle. Vastaan kyllä.


Pitkänä suorana vääränä kokonaisena kaataessa vaikuttaa enimmäkseen suurelta osin: Kaadettavan puun rungon kunto ja halkaisija, puun korkeus, mahtuuko puu kaatumaan pitkänä ja onko puun painopiste kaatosuunnan puolella.


--------------------------
Vaarallinen lahomätä tyvestä osin kelo, kuolleita oksia ylhäällä rungossa, koivu parityönä nurin. 

Puunkaatopalvelu Tampere 044-3380291 
Karsinnat, paloittelut yleensä n. 50-60€ alkava tunti + siirtymäkulu + työkalukorvaus tapauskohtaisesti.

Kaatohinnat runkokohtaisesti isoissa, vaarallisissa puissa.

-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti